Castellano | Català
Roseres

Roseres

Avinguda Barcelona 22 | Ubicació i Qualitats

 Ubicació

 • Província: Barcelona
 • Ciutat: Rubí
 • Zona: Centro
 • Adreça: Avinguda Barcelona, 22
 • CP: 08191

Qualitats

 1. ESTRUCTURA: Fonamentacions, Pilars i forjats realitzats amb estructura de formigó armat.
 2. FAÇANES: Paret exterior a base de fàbrica de maó perforat, arrebossat i pintura. Sòcol inferior aplacat amb pedra tipus SANT VICENÇ. Cambra interior amb aïllament d'escuma de poliestirè. Extradossat interior amb paret de maó buit i acabat interior a força d'extensió de guix reglejat. Volades de balcons i cornises a base de formigó llis vist. Baranes de barrots amb metàl·lics pintats.
 3. COBERTA: Coberta transitable, formada per capa de formació de pendents, làmines d'aïllament tèrmic i hidròfug, i acabat de gres antilliscant. Tancament entre terrasses a força de muret de maó revocat i pintat i gelosia de lames.
 4. ENVANS: Tancaments entre habitatges i zones comuns mitjançant maó semi perforat. Envans interiors habitatges a força de maó buit de doble cambra.
 5. FALSOS SOSTRES: Col·locació de fals sostres en rebedor i passadissos mitjançant plaques de cartró-guix. En banys i cuines a base de plaques hidròfugues. Resta sostres enguixats.
 6. FUSTERIA EXTERIOR: Fusteria a força de perfileria d'alumini amb trencament de pont tèrmic, color antracita, vidre amb cambra aïllant, i persianes enrotllables en PVC i persianes corredisses en alumini.
 7. FUSTERIA INTERIOR: Portes de fusta lacada en blanc satinat amb manetes crom mat. Porta accés als habitatges mateix acabat, blindada i amb tancament de seguretat.
 8. PAVIMENTS: Paviment en hall accés, escales, replans i distribuïdors a força de peces especials de SANT VICENÇ POLIT. Paviment porcellànic decapé NATURAL MT o ODENSE CAMEL o similar en interior habitatges, inclòs cuines. Sòcols acords amb acabats. Paviment porcellànic en banys i lavabos SPAZIO GRS o similar. Paviment de Terrasses i balcons gres antilliscant tipus TERRACOTA COTTO.
 9. APLACATS: Revestiment de banys amb gres porcelànic SPAZIO GRS a diferents altures. En zona banyera aplacat amb GRIS CENDRA o similar. En zona dutxes, aplacat amb DECOR DYNAMO o similar. Resta parets revocat, allisat i acabat amb pintura plàstica. Sobres i aplacats de taulells de cuines entremuebles a força de MARBRE SANT VICENÇ.
 10. EQUIPS CUINA: Mobiliari alt i baix, segons disseny, amb estructura Egger de melanina blanca de 16mm, portes HPL, laminades d'alta pressió, a 2 cares blanc llis, amb ferratges Salice i cants Laser. Sòcols de PVC revestits amb làmina d'alumini. Taulell d'inducció de 3 focs tipus BALAY o similar. Forn i microones. Aigüera d'acer inoxidable d'1 si i escorreplats. Campana extractora decorativa. Aixetes monocomandament cromada.
 11. EQUIPS BANYS: Rentamans de porcellana amb mobiliari sota acabat lacat blanc model CNTO Patry i acabat xapat om model CNTO FANY. Inodor blanc marca THE GAP o similar. Banyera color blanc maca Roca model CONTESA. Plat de dutxa extraplà QUADRO TEX o similar. Aixetes rentamans monocomandament cromada model AROHA CROM GALINDO o similar. Aixetes dutxes i banyeres amb mesclador termostàtic. Mampara amb vidre transparent fix en dutxes. Habitatges amb un bany es lliuraran amb dutxa. Habitatges amb dos banys s'entregaran amb un amb dutxa i un altre amb banyera.
 12. CLIMA: Sistema integrat de refrigeració, calefacció i aigua calenta sanitària mitjançant unitat partida de bomba de calor aerotèrmica d'alta eficiència energètica. Reixetes de difusió en alumini esmaltat color blanc. En pisos dúplex comptaran amb dues zones de clima.
 13. ELECTRICITAT I AIGUA: Segons normativa vigent. Cada habitatge disposa de quadre de comandament i protecció, amb circuit per enllumenat, corrent, rentaplats, nevera, rentadora i assecadora, forn i microones. Instal·lació interior d'aigua amb tub de polietilè reticulat, segons normativa vigent. Claus de tall a totes les dependències humides.
 14. TELECOMUNICACIONS:
  • ANTENA per T.V. i F.M. dels canals de la xarxa terrestre. Capçalera general en saló-menjador. P.A.U. en rebedor per reinjecció de senyal a totes les preses situades en saló, cuina (si independent), dormitori principal, un dormitori secundari.
  • FIBRA ÒPTICA. Accés fins al punt de Punt d'Accés Usuari (PAU).
  • COAXIAL. Accés de cable coaxial per a servei de telecomunicacions de banda ampla per cable fins PAU. Preses de banda ampla i telefonia en saló dormitori principal, un dormitori secundari mitjançant cable UTP categoria 6 des de PAU.
  • TELEFONIA. Connexió en saló, cuina, tots els dormitoris. Previsió de conductes amb guies des P.A.U. a registre en replà, amb accés a la cambra de telecomunicacions previst. Tomas en saló, cuina (si independent), dormitori principal, un dormitori secundari.
  • PORTER ELECTRÒNIC. Comunicació des portal a habitatge, amb monitor en rebedor o cuina.
 15. ASCENSOR: Unitat electromecànica amb portes automàtiques d'acer inoxidable en cabina i replans.